onsdag den 22. februar 2012

Foråret står for døren; så hvad venter du på?

Bare rolig, boligpriserne stiger igen, og den nuværende boligkrise er et overstået kapitel i løbet af de næste 5 år, lyder det fra et flertal af danskerne.
I en spørgeundersøgelse gennemført af Danmarks Statistik for Boligøkonomisk Videncenter forventer knap halvdelen af danskerne, at boligpriserne om 5 år vil ligge højere end nu. Godt hver fjerde tror, at boligpriserne vil være på samme niveau, og kun knap hver femte forventer, at priserne vil være lavere.
Det mere positive syn opvejer dermed, at mange danskere forventer, at priserne falder lidt endnu. Her er det hver anden, der forventer, at priserne er lavere om et år. 41 % regner med status quo, og knap hver tiende ser højere priser om et år.
Jeg tør ikke spå om boligpriserne – det har vist sig at være et yderst uforudsigeligt felt for forudsigelser. Jeg hæfter mig i stedet ved, at boligpriserne allerede er faldet markant - ikke mindst i løbet af 2011 – og at renten er ultra lav. Og det synes jeg også du burde gøre, hvis du drømmer om at skifte bolig.
Det er et faktum, at den såkaldte boligbyrde, der viser, hvor stor en andel af en boligejers indkomst efter skat, der går til boliglån og boligskatter, nu er den laveste i mere end ti år og endda lavere end i 80’erne.

Foråret står for døren; så hvad venter du på?
Lad os vise dig din drømmebolig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar